Wat nou Jetlag...
Door: Femke van Nassau
Blijf op de hoogte en volg Femke
04 Februari 2005 | Australië, Wollongong
Ben goed aangekomen in het zonovergoten Australie!!
Even een klein berichtje!
De vlucht ging prima....veel geslapen en voor dat ik het wist was ik er al weer!Ben nog helemaal aan het hyperen..dus voorlopig nog maar niet slapen!
Ben nu op de unie en ga zo eens het terrein verkennen...veel groen, dieren en planten..
Komt helemaal goed!
Nou snel meer!
Liefs
Femke
04 Februari 2005 - 02:43
Aniek:
Ha die Fem
goed te horen dat je veilig bent aangekomen. grappig om te zien dat jij al een dag verder leeft! veel plezier! en nog bedankt voor je kaartje!
Liefs aniek -
04 Februari 2005 - 06:39
André:
He Femke,
Fijn te horen dat je reis goed verlopen is. De heen reis valt altijd mee. Terug reis duurt nog even gelukkig. Groetjes -
04 Februari 2005 - 14:09
Slomo:
He fatima, volgens mij ga jij je daar wel goed vermaken; ik hoor je spannende verhalen wel als je terug bent -
04 Februari 2005 - 14:55
Hillie:
he femmie,
fijn dat je reis goed is gegaan! lekker van genieten he, van het daar zijn, maar ik denk dat je dat wel erg goed gaat lukken haha!
niet te veel stuiteren he, straks raken die kangoeroes nog van de stuiter ;-p
dikke kus Hillie -
05 Februari 2005 - 11:40
Wendy:
Hey Fem,
Gaat lukken daar, denk? Mooi dat je reis zo goed is verlopen en dat je zoals altijd overloopt van energie.
Niet achter de kangoeroes aanrennen, hoor! Zodirect breek je nog wat. (je voet ofzo?)
greetz
wendy -
05 Februari 2005 - 12:17
Sanne:
He Fem, klinkt allemaal prima daar!! We gaan vanavond carnavallen, maar zullen je wel missen. Veel plezier daar en tot mails!
liefs Sanne -
07 Februari 2005 - 15:48
René Olthof:
Ha die Fem,
de tweede Australië-ganger uit onze tak van de familie. Of is iemand mij al voorgeweest?
Ik ben er zeker van dat het je daar prima gaat bevallen.
Australië heeft heel veel pluspunten en in zeven maanden kun je
Al sulpher-crested cockatoos gezien? -
08 Februari 2005 - 06:41
Maud:
Hoi Fem,
Eindelijk ben ik, na onzeverhuizing, weer op internet. is thuis nog niet aangesloten.
Fijn dat je reis goed is gegaan.
Hier alles prima. verhuizing toppie met drie sterke mannen. Huis bevalt heerlijk. jammer dat we een lekkage hebben, maar dat komt goed. probleem van de aannemer! -
08 Februari 2005 - 19:17
Mijntje:
jooooooeeeeeeeeepppppppiiiiiiieeeeeeeee!!! (joepie) je bent er!!!